ENERGETSKI VITAKONEKT LIFTING LICA

Potpuno je novi jedinstveni  tretman ljepote, koji pomlađuje, oblikuje, obnavlja i revitalizira lice, dajući mu novi mladenački izgled i ljepotu. Ovo je potpuni  tretman ljepote: briše bore, zateže i učvršćuje opuštene mišiće lica, iznutra pomaže regeneraciju kože  i tako joj vraća mladenački izgled.

Tretman

Ruke prenose informaciju, kroz dodir stvaraju  određene frekvencije,  a one usklađuju pokrete, jačinu, brzinu i način pokretanja energije. Energija  vibrira na istim frekvencijama s primaocem i tako potiče stanicu da povrati  energetsku ravnotežu. Svaki je čovjek jedinstven i ima svoju vlastitu ljepotu pa su i tretmani usklađeni s potrebama svake osobe kako bismo joj vratili  mladolik izgled. Tretmani su jedinstveni , djelotvorni, relaksirajući,  potpuni,  jer  djelujući na cijelo lice i vrat promjene se osjećaju i u cijelom tijelu.

Kome su tretmani namijenjeni ?

Ženama i muškarcima  koji bi skinuli koju godinu sa svog lica, bez estetske kirurgije, ili ubrizgavanja kemikalija poput botoksa. Starijim osobama jer se rezultati vide bez obzira na godine, ali i mlađim osobama koje imaju jaku mimiku lica i izražene bore. Tretmani su neinvanzivni i mogu se primjenjivati na svim tipovima kože. Broj tretmana određen je prema godinama, problemu, potrebama i željama klijenata.

Kakve učinke možete očekivati ?

Ovo je potpuni tretman ljepote, koji vraća koži svježinu i napetost, mladenački izgled, život i energiju.
Izvrsni rezultati postižu se na: uklanjanju podočnjaka, podizanju obrva,  kod spuštenih kapaka, brisanju bora sa čela, oko očiju, iznad usnica,
nozolabijalne bore,  uklanjanju podbratka, podizanju opuštenih obraza i zatezanju kože na vratu što je inače bilo moguće samo kirurškom intervencijom.
 
Postupak bez kirurškog zahvata, anestezije i boli prednosti su ovakvog tretmana u odnosu na kirurški lifting.
Osjetite energiju , uronite u mir, sjedinite se sami sa sobom,  kako biste se osjećali ugodno i ljepše u vlastitoj koži.
Spektakularni učinci tretmana detaljno su dokumentirani fotografijama i video zapisima, koji su snimljeni prije, za vrijeme i poslije tretmana.