VITAKONEKT ENERGO TERAPIJA

Informaciju iz univerzalnog polja energije prenose ruke kako bi uskladile i uravnotežile um, duh i tijelo.
Harmonija i sklad sa samim sobom, okolinom i univerzumom važan su preduvjet za zdravlje i sreću.

Tretmani su ugodni opuštjući, rade se u tihom okruženju radi lakšeg povezivanja sa samim sobom. Mogu se raditi u ležećem, sjedećem ili stojećem položaju.

Da bi uravnotežili tijelo, um i emocije, potrebno je uspostaviti ravnotežu između srca i mozga. Oni su povezani i komuniciraju.
Područje oko srca sadržava svojevrsnu inteligenciju kojom tumači različite energije iz okoline dajući nam različite podsvjesne informacije o svijetu. Mozak je često preopterećen mislima, ali ako se uspostavi ravnoteža između srca i mozga dolazi do uravnoteženosti osjećaja i misli.

Na početku tretmana, da biste uravnotežili osjećaje i misli , potrebno je otpustiti  napetosti. Za vrijeme tretmana, oči su zatvorene. Ulazite u stanje potpunog mira. Mozak šuti, bez misli, u takozvanoj praznini i  time dolazi do uravnoteženog rada mozga i smirivanja živčanog sustava. Osjeća se blaženstvo u kojem nema vremena, prostora. Čujete zvukove oko sebe, ali vi ste uronjeni u mir. Tijelu omogćujete da se sjedini samo sa sobom i primi informacije na fizičkoj i mentalnoj razini. U toku tretmana slijedim tu informaciju. 0na je brža od misli, usklađujem je  određenim pokretima, vibracijama i frekvencijama koje  otpuštaju energetske blokade i donose sklad vašem tijelu.

Svoju pozornost usredotočite na trenutnu aktivnost, promatrajte i opažajte, osluškujte. Tamo gdje se pojavi senzacija, usmjerite pozornost i pustite da se pokrene osjećaj ili tijelo. Dopustite bez ikakvog uplitanja uma neka vas vodi univerzalna životna energija. Ona posjeduje znanje i informaciju o vašim potrebama i prioritetima, ona zna što je najpotrebnije za vas  u trenutku iscjeljivanja jer  slijedi potrebe tijela i pokazuje mu načine i mogućnosti kako  se iscijeliti.

SAMOISCJELJENJE

Kada čovjek sam sudjeluje u samoizlječenju, onda dolazi do trajnih promjena. Ljudi osjećaju  snagu i zadovoljstvo kada  spoznaju način da pozitivno utječu na vlastito zdravlje. Preduvjet za samoiscjeljenje je prisustvo želje i namjere da se osjeti i pokrene energija u nama. Slijedite informacije na fizičkoj i mentalnoj razini i prepustite se samoiscjeljenju.

U svakom se čovjeku odvija proces samoiscjeljivanja, otpušta se napetost mišića i živaca i dolazi do sklada duše i tijela. Energija usklađuje ono, što je u tom trenutku najpotrebnije tijelu , kako bi ga dovelo u sklad i  harmoniju i potaklo na korištenje vlastite snage i moći samoiscjeljenja. Promjene se dešavaju trenutno, a za neke je potrebno vrijeme oporavka.

Tretmani su namjenjeni  svima koji od života traže više, onima koji traže zdravlje, sreću. Svima koji se žele rasteretiti od stresa, loših emocija, opustiti se i uravnotežiti energiju u sebi. Povezujući se s energijom naći  ćete  odgovor na sva vaša pitanja, otvoriti će se neki novi vidici kako biste  u svoj život privukli ono što trebate.Energija  pokreće radost, zadovoljstvo, harmoniju, sreću, ljubav i mir u čovjeku. Oslobađa ga umora, nezadovoljstva, stresa,napetosti, strahova, tuge, negativnosti i mržnje.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO

Pristup svakoj osobi je individualan  te je nemoguće unaprijed odrediti broj potrebnih tretmana. Radeći na sebi i prateći pozitivne pomake na fizičkom, mentalnom i duhovnom nivou osoba se odlučuje za nastavak i broj tretmana. Ovi tretmani su prirodni, prate potrebe tijela i mogu se raditi uvjek kad se za to ukaže prilika.Ne smetaju i ne štete, te se mogu raditi uz klasične medicinske metode liječenja.

Nemoguće je nabrojati sve bolesti koje se mogu tretirati, ne postoji standardni tretman za svaku indikaciju. Svaki se slučaj individualno tretira. Svako tijelo drugačije reagira, A to  se vidi po nekim senzacijama i upravo one  pokazju kako tijelo bira načine najboljeg iscjeljenja.

 

PO ČEMU SE RAZLIKUJE  VITAKONEKT  ENERGO TERAPIJA OD DRUGIH TEHNIKA

Ono što razlikuje ovaj tretman od drugih tehnika je to što ovo nije tehnika, to nije naučeno znanje,  ta informacija nije iz poznate baze podataka  memorije, Način i  pristup i energetsko povezivanje prati potrebe svakog pojedinca, usklađuju se i  slijede poruke iz istog izvora informacija. Niti jedan tretman nije isti jer se i potrebe mijenjaju. Informaciju kako i na koji način se povezati, prate ruke čiji se rad  nikad ne može ponoviti. Onaj tko osjeti i poveže se s ovom energijom, nikad ju ne zaboravlja. Udaljenost nije prepreka za povezivanje.

Tretmani su ugodni opuštjući, rade se u tihom okruženju radi lakšeg povezivanja sa samim sobom. Mogu se raditi u ležećem, sjedećem ili stojećem položaju.

Da bi uravnotežili tijelo, um i emocije, potrebno je uspostaviti ravnotežu između srca i mozga. 0ni su povezani i komuniciraju.

Područje oko srca sadržava svojevrsnu inteligenciju kojom tumači različite energije iz okoline dajući nam različite podsvjesne informacije o svijetu.

Mozak je često preopterećen mislima, ali ako se uspostavi ravnoteža između srca i mozga dolazi do uravnoteženosti osjećaja i misli.

Na početku tretmana, da biste uravnotežili osjećaje i misli , potrebno je otpustiti napetosti. Za vrijeme tretmana, oči su zatvorene.Ulazite u stanje potpunog mira.

Mozak šuti, bez misli, u takozvanoj praznini i time dolazi do uravnoteženog rada mozga i smirivanja živčanog sustava.

Osjeća se blaženstvo u kojem nema vremena, prostora. Čujete zvukove oko sebe, ali vi ste uronjeni u mir.

Tijelu omogćujete da se sjedini samo sa sobom i primi informacije na fizičkoj i mentalnoj razini. U toku tretmana slijedim tu informaciju. 0na je brža od misli,

usklađujem je određenim pokretima, vibracijama i frekvencijama koje otpuštaju energetske blokade i donose sklad vašem tijelu.

Svoju pozornost usredotočite na trenutnu aktivnost, promatrajte i opažajte, osluškujte. Tamo gdje se pojavi senzacija, usmjerite pozornost i pustite da se pokrene osjećaj ili tijelo.

Dopustite bez ikakvog uplitanja uma neka vas vodi univerzalna životna energija. Ona posjeduje znanje i informaciju o vašim potrebama i prioritetima ,

ona zna što je najpotrebnije za vas u trenutku iscjeljivanja jer slijedi potrebe tijela i pokazuje mu načine i mogućnosti kako se iscijeliti.