ENERGETSKI VITAKONEKT TRETMANI/PIP KAMERA

Sve oko nas je energija i mi smo energija. Zanimalo me kako se može vidjeti energetsko polje i što nam ono poručuje. Znatiželja da vidim kakve se promjene dešavaju dok prenosim energiju  odvela me do znanstvenika, profesora na fakultetu fizike i farmacije, dr.sci. Ljubomira Ristovskog, koji  se bavi istraživanjem biofizičkih fenomena na institutu za bio-energetska snimanja u sklopu katedre za meterologiju beogradskog fakulteta fizike.

Engleski znanstvenik Herry Olfield izumio je uređaj koji može snimiti ljudsko energetsko polje. Pomoću računalnog programa i kamere snima interakciju svjetlosti i energije koju emitira svako živo biće. Snimanje aure polikontrasnom interferenciskom fotografijom ima mogućnost trodimenzionalnog prikaza čovjekove aure.

pip-kamera

SNIMCI PIP KAMERE I STRUČNO MIŠLJENJE
dr.sci. Ljubomira Ristovskog niže je navedeno:

„ Video snimci bioenergetske terapije Lidije Paulin, pre svega ostalog, ukazuju na njenu autentičnost. Pritom, ne mislim na vizuelni mehanizam obavljanja terapije, poput kretnji i svega drugog što ona čini svojim rukama, nego na  njenu specifičnu manipulaciju energijama.

Naime, njena terapija je praćena izrazitom dinamikom energetskih procesa, koja se na video snimku ispoljava kao svojevrsna igra različitih boja, koje odgovaraju različitim frekvencama. Prisustvo tog mnoštva razigranih različitih boja, koje je odraz pokretanje različitih energetskih procesa u telu pacijenta, ukazuje da je reč o holističkoj terapiji. Zanimljivo je da je mehanizam pokretanja i kontrole te igre raznih frekvenci prevashodno mentalnog karaktera, jer je uočljivo da pokretanje njenih ruku i kretnje pacijenta često nisu praćeni i bitnim promenama rasporeda i strukture boja. Vezano za to, zanimljiv je i neobičan snimak aure Lidije Paulin. Aure terapeuta, koje sam do sada snimao, bile su simetrične i sa bojama koje su ukazivale na njihovu duboku mentalnu koncentraciju, tj. na terapijski pristup u kome oni, da se tako izrazim, kreću iz sebe. Međutim, aura Lidije Paulin je nesimetrična i ništa na njoj ne ukazuje da je posebno koncentrisana.

Šta više, vrlo izraženi nestruktuirani deo aure koji odgovara desnoj (imaginativnoj) hemisferi mozga ukazuje na potpunu otvorenost za sve eksterne energetske informacije. Uprošćeno posmatrano, Lidija kao da sve vreme prati samo pacijenta i na njega ne deluje po nekom svom terapijskom planu, nego sledeći energetske potrebe samog pacijenta.“

 „Ono što je zanimljivo, boje na licu gospođe na gornjem snimku pojavljuju se samo kod snimaka mladih, zdravih i odmornih osoba. Ta svetla, vibrantna zelena boja ukazuje da je lice potpuno fizički i energetski relaksirano, što uobičajeno odgovara potpuno zdravoj koži lica. Na njemu nema tragova godina i umora, što je zaista neobično.“