O MENI / KONTAKT

jaSvatko od nas drugačiji je i radi nečeg je na ovom svijetu. Svi smo ovamo došli s nekom svrhom i važan smo kotač u svemiru.

Osluškujem informacije i slijedim potrebe tijela, dopuštam mu da bude takvo kakvo jest, energiju primam i dijelim bezuvjetno, tako ispunjavam svrhu zbog koje sam ovdje. Prateći potrebe svakog čovjeka slijedila sam informaciju koja se kao rezultat tog povezivanja razvila u jedinstvenu vitakonekt metodu. Nisam ni slutila koliku će promjenu unijeti u moj i druge živote. Sretna sam što postoji, zahvalna sam na čudu života.

Potreba da vam pomognem dolazi iz istinskog zadovoljstva i informacije, kako na prirodan i jednostavan način, dovesti tijelo, um i dušu u ravnotežu, harmoniju, blagostanje, zdravlje i sreću.

„Zanimljiv je i neobičan snimak aure Lidije Paulin.
Aure terapeuta, koje sam do sada snimao, bile su simetrične i sa bojama koje su ukazivale na njihovu duboku mentalnu koncentraciju, tj. na terapijski pristup u kome oni, da sa tako izrazim, kreću iz sebe. Međutim, aura Lidije Paulin je nesimetrična i ništa na njoj ne ukazuje da je posebno koncentrisana. Šta više, vrlo izraženi nestruktuirani deo aure koji odgovara desnoj (imaginativnoj) hemisferi mozga koja ukazuje na potpunu otvorenost za sve eksterne energetske informacije“.

dr.sci. Ljubomir Ristovski